Ohjeet


Vuoron varaaminen

Vuoron varaaminen aloitetetaan klikkaamalla varauskalenterin Varaa-linkkiä, jonka jälkeen järjestelmä pyytää syöttämään varaukseen tarvittavat tiedot ja vahvistamaan varauksen. Ensimmäisen varauksen yhteydessä sinun on myös luotava itsellesi uusi käyttäjätunnus. Jatkossa voit tehdä varauksia nopeasti käyttäjätunnuksellasi.


Vuokramailat

Mailojen vuokraus toimiston ja ravintolan aukioloaikojen puitteissa klo 8:00-20:30 (vain tällä aikavälillä alkaviin varauksiin voi ottaa vuokramailat).


Omat tiedot

Kirjauduttuasi järjestelmään voit katsoa ja tarvittaessa muokata käyttäjätunnuksesi tietoja valitsemalla "Omat tiedot".


Omat varaukset ja varauksien peruminen

Valitsemalla "Omat varaukset" saat listauksen itse varaamistasi pelivuoroistasi, sekä pystyt tarvittaessa perumaan varaamiasi irtovuoroja.

Huom. Varauksen peruminen on tehtävä irtovuorojen osalta viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua (jos alle 24 tuntia vuoron alkuun, niin vuoron voi laittaa myyntiin). Vakiovuoron voi laittaa myyntiin ennen pelivuoron alkua. Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitettua varausta ei laskuteta.


Liikuntasetelit ja -kortit

Jos tahdot maksaa varauksen liikuntaseteleillä tai -korteilla, niin tee varaus soittamalla meille ja me teemme varauksen ja ohjeistamme liikuntaseteleillä maksun suorittamiseen.


Nokia River Golfissa on mahdollista maksaa alla olevilla liikuntarahoilla etänä:

 • Eazybreak mobiilimaksu
  Tee haluamasi suuruinen veloitus Eazybreakin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse näyttökuva maksustasi osoitteeseen toimisto@nrg.fi sekä kirjoita, mitä tuotetta maksoit. Jos näyttökuva ei ole mahdollinen, voit lähettää koodin myös kirjoittamalla sen viestiin.
 • ePassi
  Voit maksaa ePassilla lähettämällä sähköpostitse osoitteeeseen toimisto@nrg.fi nimesi, ePassiin kytketyn puhelinnumerosi sekä maksusumman ja tuotteen tiedot, jota haluat maksaa. Voit myös olla yhteydessä toimistoon puhelimitse.
 • SmartumPay mobiilimaksu
  Maksa haluamasi summa SmartumPay-mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@nrg.fi tieto mitä tuotetta maksoit ja millä summalla. Mikäli olet sopinut toimiston kanssa maksusta, sinun ei tarvitse enää lähettää maksutietoja erikseen.
 • Edenred mobiilimaksu
  Maksa green fee Edenredin mobiilipalvelussa ja lähetä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@nrg.fi tieto mitä tuotetta maksoit ja millä summalla. Lisäksi liitä viestiin näyttökuva kuitista tai maksamasi summa ja ajankohta.
 • TYKY-online
  Voit maksaa TYKY-onlinessa lähettämällä sähköpostitse osoitteeeseen toimisto@nrg.fi nimesi, TYKY-online numeron sekä maksusumman ja tuotteen tiedot, jota haluat maksaa. Voit myös olla yhteydessä toimistoon puhelimitse.

Nokia River Golfissa on mahdollista maksaa alla olevilla liikuntarahoilla paikan päällä:

 • Smartum / Virike / TYKY -setelit
  Tuo allekirjoitetut liikuntasetelit caddiemasterille. Poikkeusaikana klubitalon ollessa suljettu ota yhteyttä liikuntaseteleillä maksamisesta erikseen toimistoon.

Verkkomaksut

Verkkomaksua ei palauteta. Mikäli perut verkkomaksetun varauksesi varausehtojen mukaisesti (irtovuorot viimeistään 24 tuntia ennen varauksesi alkua), jää maksettu summa saldoksi käyttäjätunnuksellesi jonkin toisen kenttämaksun tai sen osan maksamiseen.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com


Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.


Muuta

Kehitämme varausjärjestelmää jatkuvasti. Olemme kiitollisia kehitysehdotuksista ja palautteesta, jotka voi lähettää suoraan osoitteeseen info@slsystems.fi